Laatste fase Plan Korenhuys is uitverkocht!

Laatste fase Plan Korenhuys is uitverkocht!

Vandaag is de 11e  overeenkomst getekend voor de laatste fase van 11 levensloopbestendige woningen van Plan Korenhuys te Sevenum. Deze laatste fase is binnen een kort tijdsbestek uitverkocht. 

De voorbereidingen om dit najaar, waarschijnlijk begin oktober, te starten met de bouw zijn volop in gang. De woningen worden gerealiseerd door Reindonck Bouw te Horst. 

Plan Korenhuys is gelegen nabij de Beatrixstraat en Peperstraat in Sevenum, oorspronkelijk plan Beatrixstraat genoemd. De naam Plan Korenhuys is de commerciele naam bedacht in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en is een knipoog naar de geschiedenis van deze locatie. De straatnamen zijn vernoemd naar de diverse granen die vroeger op deze plek zijn verbouwd en verwijst naar het voormalige CHV gebouw dat op deze locatie was gevestigd.Het plan voorziet in totaal in 60 woningen. Begin 2015 is Janssen de Jong gestart met de bouw van de eerste woningen in dit plan. Inmiddels is er al een groot deel van het plangebied gerealiseerd, zowel projectmatige woningen als particuliere kavels. Het laatste deelplan van Plan Korenhuys betreft deze 11 levensloopbestendige boerderijwoningen.